38 årig bröllopsdag

38 årig bröllopsdagEn Lång Resa av Kärlek och Samhörighet

Det är en dag av firande, en dag av tacksamhet och glädje. För 38 år sedan lovade vi varandra att älska och vårda varandra i vått och torrt, och sedan dess har vi delat våra liv, skapat minnen och stärkt vår kärlek. Följ med oss när vi reflekterar över vår långa resa tillsammans på vår 38-åriga bröllopsdag.

En Resa Genom Tiden

När vi blickar tillbaka på 38 år av äktenskap är det som att bläddra genom en livstid av minnen. Vi har vandrat genom åren, upplevt både glädje och sorg, och stått starka tillsammans i alla prövningar som livet har kastat vår väg. Det är med stolthet och tacksamhet vi säger att vi har varit gifta i 38 år.

Gåvor Av Kärlek

För vår 38-åriga bröllopsdag ville vi överraska varandra med speciella gåvor som skulle representera vårt långa äktenskap. Jag gav min älskling en handgjord smyckeask som innehöll små skatter från varje år av vårt äktenskap. Det var som att öppna en skattkista av minnen och kärlek.

Min man överraskade mig med en resa till en av de platser som har betydelse för oss som par. Det var en chans att återuppleva våra första romantiska stunder och skapa nya minnen.

Tips För Att Fira 38-årig Bröllopsdag

För de som vill fira sin 38-åriga bröllopsdag eller planerar att göra det, här är några tips för att göra jubiléet minnesvärt:

  1. En Resa Till Era Ursprungliga Platser: Återvänd till de platser där ni träffades för första gången eller hade era första dejter. Det kan vara en känslomässig och minnesvärd upplevelse.
  2. Förnya Era Löften: Överväg att förnya era äktenskapslöften. Det är en vacker ceremoni som påminner er om era löften och kärlek till varandra.
  3. Planera En Speciell Middag: Boka en romantisk middag på er favoritrestaurang eller laga en speciell måltid hemma tillsammans.
  4. Skapa En Minnesbok: Samla bilder och minnen från era 38 år tillsammans och skapa en vacker minnesbok.
  5. Ge Personliga Gåvor: Tänk på att ge personliga gåvor som har en särskild betydelse för er som par.

Kärlekens Långa Väg

Källa: Pinterest.se

Efter 38 år av äktenskap vet vi att kärlek inte bara är ett ord, det är en handling. Det är att ständigt välja varandra, att vara där i glädje och sorg, att stötta och älska varandra genom alla livets faser. Vårt äktenskap är en påminnelse om att kärlek kan vara långvarig och djup, och att den kan överleva tidens prövningar.

När vi blickar framåt ser vi en framtid fylld med nya äventyr och nya minnen. Vår kärlek är starkare än någonsin, och vi känner oss välsignade över att ha funnit varandra för 38 år sedan. Så oavsett var du är i ditt eget äktenskap, kom ihåg att varje dag är en möjlighet att skapa minnen och uppskatta kärleken i ditt liv. Grattis till oss och till alla som firar långvarig kärlek och äktenskap.

You Might Also Like